УЕБИНАР 2
Трансформация на взаимоотношенията, привличането и удовлетворението
Емоционалният свят на взаимоотношенията, било то партньорски, семейни, приятелски или професионални е винаги толкова вълнуващ и непредсказуем!
Твърде често, човек е изправен пред емоционалните бури, които, както могат да запалят сърцето, така и да го изпепелят или вледенят. Човешката Идентичност се определя до голяма степен от хората в обкръжението и взаимодействието с тях. Човекът, опознава и открива Своя емоционален свят под формата на желания, принципи, болки и уроци. Именно затова е ключово да осъзнаваме, какво привличаме и какво ни носи удовлетворение, защото то участва във формирането на нашата Идентичност.

Нещата, които правим и хората, които срещаме, са сакрални за нас, когато ни носят Успех, Удовлетворение и Мир. В уебинара за Трансформация на Взаимоотношенията, Привличането и Удовлетворението с Хюман Дизайн и Нора, ще погледнем през една уникална перспектива, която носи повече лекота, селектира правилните хора, правилната среда и правилните неща, за да може човек да се разгръща и проявява градивно в пълния си спектър на енергиен потенциал.

Когато станем по-осъзнати за нещата, които привличаме и правилната за нас посока, намираме удовлетворението в самия акт на живеене, което споделяме във взаимоотношенията си с най-близките ни същества.
Трансформация на взаимоотношенията, привличането и удовлетворението

© All Right Reserved.
Made on
Tilda