УЕБИНАР 1
Трансформация на Реалния, Идеалния и Социалния Аз образ

Да обичаш себе си – какво е това?

Кой съм Аз?


В живота, човек неусетно от самото си раждане, изгражда паралелни образи на Себе си, които наричаме Аз образи.
Срещата със своя Реален образ е първата стъпка в любовта към Себе си и автентичната проява за всеки човек.

Срещни се със Себе си...

Във време, в което всеки се опитва съзнателно да изгради своята идентичност, да се определи и да изрази своята уникалност, повече от всякога, образите, които създаваме за себе си се преплитат и обагрят коректните решения, които взимаме по пътя си.

ТРАНСФОРМАЦИЯ НА РЕАЛНИЯ, ИДЕАЛНИЯ И СОЦИАЛНИЯ АЗ ОБРАЗ

...едно неустоимо предложение за повече яснота и съзнателна промяна на индивидуалната ни проява, което значително намалява лутането в безбройните решения пред които сме изправени и увеличава способността ни да се харесваме и обичаме, да следваме мечтите си и правилните за нас стремежи, които ни извеждат пред хоризонтите на собственото ни съществуване с ясен ум, здраво тяло и високо вдигната глава.Какво получавам:1. Видео обучение с уникално психологическо съдържание и Хюман дизайн перспективи – 120 минути

2. Водена медитация, за осъзнаване и разгръщане на Идеалния Аз образ, който има силата да управлява живота ни и нивата ни на
удовлетвореност, успех и удовлетворение – 30 минути

3. Телеграм общност, където се обсъждат, възникващите въпроси към обучението, с възможност за директна връзка с лектора

Как Хюман Дизайн ми помогна?

Преди да срещна системата Хюман дизайн, изучавах психология, семиотика, кариерно развитие и куп други, съпътстващи човека в неговата успешна и удовлетворяваща проява и реализация, науки.


Като всеки, си задавах всички тези въпроси –

Кой съм аз?.. каква искам да бъда?..

В правилната посока ли влагам вниманието и усилията си?..

Къде е моето място?..

От какво получавам истинско удовлетворение?.. какво ще ме направи успешна?..

Къде искам да стигна?.. кой искам да е там до мен?..


Всичко по пътя ми даваше отговори, но макар, че взетите решения отсяваха възможностите, умът ми не спираше да се лута.

Случваше се да пренебрегвам семейството си, за да се реализирам, но това сякаш водеше до повече съпротива и напрежение. Случваше се да пренебрегвам реализацията си, за да бъда повече майка и да следвам сърцето си, което водеше до тихо неудовлетворение, усещане за липса на посока и финансови ограничения. Беше болезнено. Беше объркващо, изнервящо и се отразяваше на взаимоотношенията ми с хората, които най-много обичах.


Когато преди повече от десет години получих конкретни и релевантни отговори, посредством Хюман Дизайн системата и точните практики, с които да мога да ги приложа за себе си и да видя дали работят. Изумително е! Индивидуалният Бодиграф визуализира пред мен ясно моята същност, посочи всичките ми ограничения, които умът се опитваше да пренебрегне или тества. Приех ги с лекота, защото виждах силните си страни и нуждата да се доказвам се изпари. Тази среща ми донесе успокоение, увереност, целеустременост и усещане за посока и може би благодарение на усещането за правилност, адекватност и принадлежност.


Осъзнах колко решения съм взела, които са точно обратното на това, което съм. Сега можех ясно да ги видя и благодарение на тях с помощта на индивидуалния си Бодиграф, да видя кое не съм. Това е толкова освобождаващо! ..Толкова изпълващо!


Обичам живота си. Трудностите и сблъсъците не свършват, отговорността за взетите решения е тук, но справянето с предизвикателствата, когато знаеш кой си и къде си тръгнал, е като игра.

Любимата ти игра, на която добре знаеш правилата и имаш всички необходими ресурси да се справиш като Себе си.


Знам, че звучи невероятно. Да, така е.


Невероятно е да се чувстваш на мястото си, да участваш в главната роля на собствения си филм и аплодисментите да идват от самия живот и правилните хора в него, които те ценят, защото грееш и си Себе си.

Коментари след обучението:


Георги Ранчев, 29г. - Йога инструктор


Обучението с Нора ми даде стабилната основа и подробни знания за фундаментите в Хюмън дизайн. Нейната цялостна еридураност по много ключови теми, които допълват Хюман Дизайн помага за разбирането на системата и житейските механизми. Осъзнаването на не-себе моделите в отворените центрове ми помогна да разпознавам кое е наистина мое и кое поемам отвън. Освен, че разбрах по-добре себе си, успявам да приема и разбера другите повече. Когато се заслушам в не-себе бъбренето на ума ми през някой от отворените в мен центрове, веднага ми „светва лампичката“ и не се поддавам на това да се насилвам да правя онова, което умът ми казва, а оставам верен на себе си, защото вече се познавам. Съпротивлението в живота ми намаля значително и всичко започна да ми се случва по-лесно.Таня Аврамова


Толкова съм щастлива, че имах възможността да последвам пътя на своята индивидуална трансформация, именно благодарение на този уебинар! Това беше най-магичния ми коледен подарък до сега! По време на обучението не можех да откъсна поглед от презентацията и така магично поднесената информация за Хюман Дизайн и допълнителните знания, засягащи дълбоки сфери като И дзин, епигенетика, психология и какво ли още не…

Влюбена съм в начина на преподаване на нашия лектор, Нора! ..постоянно се изумявам на умението й да структурира и поднася толкова дълбоки и многопластови послания от богатия си вътрешен свят, по начин, който хем да достигне до същността, хем с дни след това да отключва множество въпроси и прозрения за живота... Препоръчвам на всеки откривател и на всеки, търсещ път към себе си, този трансформационен уебинар, който със сигурност ще повдигне завесата и ще освети онези, правилните за него, пътечки, по които да достигне своето вътрешно Аз..
© All Rights Reserved.
Made on
Tilda